19 Mayıs 2008 Pazartesi

REMZİ OSMAN: DPS SADECE EKLERİN KREMİ DEĞİL


Cumhurbaşkanlığı dahil her makam için hazır kadrolarımız var, diyen Remzi Osman
DPS SADECE EKLERİN KREMİ DEĞİL
Koalisyonu ayakta tutuyoruz ancak isteğimiz daha fazla iktidar

Bugunkü Standart Gazetesinde yayınlanan mülakatta DPS-HÖH Kırcaali milletvekili Remzi Osman önemli açıklamalarda bulundu. Bütün mülakatı tercüme etmeyeceğiz ancak milletvekilimizin önemli gördüğümüz açıklamalarını başlıklar halinde sunuyoruz.
- Gelecek seçimlerde Cumhurbaşkanı yardımcısının DPS'den olması realiteye uygunduır. Hatta partiden cumhurbaşkanı adayı dahi gösterilebilir.
- DPS hertürlü makam için aday gösterebilir ve bunun için hazırlıklı kadroları vardır.
- Adli ve Emniyet görevlerine azınlık temsilcileri getirilmemektedir. 20 yıllık demokrasiden sonra böyle davranışların olmaması gerekir.
- DPS seçmeninin fakir insanlardan oluştuğu kanısı yanlıştır. Bizim genç üniversite mezunu ve ehliyetli seçmenimizle beraber her toplum tabakasından üyemiz vardır.
- Başkanımız Sn. Ahmed Doğan'ın gelecek seçimler için 45 milletvekili çıkarma öngörüsü başarılabilir ve realiteye uygundur. Çünkü bize artık her din ve milliyetten insan oy vermektedir.
- Ataka partisi ile asla koalisyon yapmayız, diğer partilerle olan ilişkilerimiz seçim sonuçları kesinleşince ortaya çıkacaktır.
- DPS'ye karşı yapılan "iktidara doymadığı" iddiası, ne demek. İnsanlar seni seçti ise verilen görevi yapacaksın, muhaliflere kalan vazife de kazananı tebrik etmek ve başarı dileklerini sunmaktır.

Hiç yorum yok: